Velkommen til Solsiden Tapas

Tapas·Langbryggen 5·Arendal

En liten restaurant på Langbryggen

På Langbryggen i Arendal finner du Solsiden Tapas, en liten og koselig restaurant som har spansk og spanskinspirert tapas på menyen og en hyggelig stemning. På uteserveringen kan du nyte solen fra tidlig til sent, hvis altså ikke skyene dekker for den, og skulle det regne, så sitter du godt å varmt under markisen og varmelampene.

Velkommen til Solsiden!

Sigmund Rose

Eier

Reserver ditt bord

Solsiden er en liten restaurant, og det kan være lurt å reservere ditt bord på forhånd. Du kan sende reservasjon fra malen her eller:
• Mail til bord@solsidentapas.no
• Telefon 40000703

  Vi har noe for enhver smak

  På Solsiden har vi mange forskjellige tapas retter på menyen, og du finner garantert noe du liker hos oss. Vi anbefaler ofte å prøve våre ferdige pakker med et smakfullt utvalg av Solsidens bestselgere, eller bestille flere forskjellige retter til bordet, slik alle kan smake litt av alt... Det er tapas på sitt beste.

  Sjampinjong

  Sauterte med hvitløk og timian.

  Bravas

  Stekte poteter med mojo (bestselger)

  Kyllingfilet

  Serveres med honningdressing.

  Artiskokkhjerter

  Friteres og serveres med lime og grovt salt.

  • Tripadvisor

   "Bestilte litt tapas til forrett. Fantastisk godt og rask servering. Spareribs og BBQ-tallerken til hovedrett. Igjen rask servering og utrolig god mat. Anbefales på det beste."

  • Google

   "Prisnivået kan virke litt høyt mens man ser på menyen, men verken magen eller lommeboken er misfornøyd etter endt måltid. Veldig hyggelige ansatte, utrolig god mat og kanskje Arendals beste plassering. Passer veldig bra både for vegetar og for dyrekjøtt."

  • Facebook

   "Great choice for Tapas. Good variety, large group of us tried almost everything. Everything very fresh and delicious, good prices, excellent service"