SPIS SPANSK PÅ BRYGGEN!

SOLSIDEN HAR SERVERT TAPAS SIDEN 2007.

Vår eier Sigmund Rose har alltid elsket Spania, de spanske mattradisjonene, og har ofte besøkt Barcelona, Marbella og de spanske øer for å oppleve den spanske kulturen og maten. Tapasrestauranten Chaos & Tapas åpnet midt i Arendal tilbake i 2007, og et par år senere som Rose med på eiersiden. Restauranten skiftet navn til Solsiden Tapas, og fortsatte med å servere tapas på Langbryggen. Velkommen!

HVA ER TAPAS?

KORT SAGT, EN REKKE SMÅ TALLERKENER.

Tapas-tradisjonen har sin opprinnelse i Spania, hvor man gikk forbi den lokale baren på vei hjem fra jobb. På baren drakk man litt sherry, og plasserte èt stykke spekeskinke over glasset for å holde fluerne vekk. Dette utviklet seg med tiden til, at flere små retter ble servert på bordet, slik man kunne spise lett sent på kvelden.

  • Tapas serveres i flere små tallerkener.

  • Hver person bestiller flere små retter.

  • Lag deres egen buffet og smak mye forskjellig.

  • Perfekt til en lett lunsj eller full middag.

TAKE AWAY & SELSKAPER

SERVER TAPAS HJEMME ELLER HOS OSS.

Solsiden Tapas tilbyr hele menyen som Take away, slik du kan servere maten hjemme, på jobbet eller hvor du ønsker å nyte spansk mat. Vi anbefaler ferdigpakkene «Solsidens favoritt meny» og «Solsidens Barcelona meny» til selskaper. Pakkene gir dere «mest for pengene» og mange forskjellige retter på bordet.

Vi kan også tilby å arrangere middagen hos oss, eller i selskapslokalet hos nesten-nabo-utestedet «Annen Etage» (Langbryggen 3). Det er gratis å låne lokalene, og du betaler bare for mat&drikke.

Ring oss på 40000703, eller send epost til reservasjon@solsidentapas.no

RESERVER DITT BORD NÅ

TELEFON: 40000703
MAIL: RESERVASJON@SOLSIDENTAPAS.NO

FINN OSS PÅ

LANGBRYGGEN 5
4841 ARENDAL, NORGE

TOMATSALAT

LOKALE TOMATER MED MOZZARELLA.

ARTISJOKK

FRITERTE ARTISJOKKHJERTER MED LIME OG SALT.

DESSERT

NYT EN DESSERT ETTER MIDDAGEN.

GRATIS WIFI

VI TILBYR GRATIS WIFI TIL VÅRE GJESTER!